0

Caroline’s Comedy Academy

Caroline’s Comedy Academy is een workshop voor beginners en gevorderden die graag voor publiek staan en met humor iets willen overbrengen.  U wilt leren presentaties en lezingen te geven op meer charismatische en humoristische wijze,  u wilt deze materie gebruiken in uw vak als acteur/actrice of  u wilt zelf stand-up comedian worden of?
Het kan allemaal.
In dit weekend leert u de fijne kneepjes van het humor-vak kennen. Wat zijn humor-technieken, hoe komt u over op het podium en wat heeft u nodig om uw performance kracht bij te zetten.
In 4 dagdelen gaan we aan de slag om een stand-up comedy set te maken die u op het vijfde dagdeel, de zondagavond kan laten zien aan uw vrienden, collega’s, kennissen, familie en anderen. Deze set kunt uw meenemen in uw verdere presentatie-en comedy werk.
Humor maakt los, humor is therapuitisch, humor is helend, humor is hard en meedogenloos en humor wérkt. Met humor kun je alles zeggen wat je wilt. Als mensen om je kunnen lachen willen ze naar je luisteren.
IMG-20141031-WA0010
Het aantal deelnemers
Maximaal 12.
De tijden
De workshop zal zaterdag en zondag van 10 uur tot 17 uur zijn met op zondag avond van 20.30 tot 22.00 uur de Stand-up comedy Show als afsluiter.
Datum & Locatie
In overleg
Deelname
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Sanders via het contact formulier via deze site.